Food

Foodfotografie draait maar om één ding; zorgen dat je het eten op de foto al kunt proeven en ruiken voordat het op je bord ligt. Ideaal voor restaurants, cateringbedrijven en iedereen die gebaat is bij mooie professionele foto’s van eten. Zo kan de beleving van een klant al beginnen voordat de keuze voor jouw restaurant of bedrijf gemaakt is.

Als culinair fotograaf zie ik elk gerecht als een kunstwerk. Mijn taak is om dit kunstwerk zo goed mogelijk in beeld te brengen. Hierbij is niet alleen het eten belangrijk, maar ook de styling, de belichting en de sfeer er omheen. Deze elementen maken het verschil en hierin ligt mijn kracht als food fotograaf. Met een oog voor detail ga ik zorgvuldig te werk. Door middel van de perfecte combinatie van jouw wensen en mijn expertise komen we uiteindelijk tot een resultaat om je vingers bij af te likken.

Op zoek naar foodfotografie voor jouw restaurant, cateringbedrijf of andere onderneming maar heb je nog niet zo’n goed idee van wat je precies zoekt of wat het beste werkt? Ik help graag met het bedenken van concepten, settings en moodboards. Pas wanneer we allebei tevreden zijn pak ik mijn camera erbij! Enthousiast? Neem gerust contact met me op.