Portobello burger

Portobello burger

Een heerlijke Portobello burger met verassende groenten, waar veel mensen nog nooit van hebben gehoord zoals: raapstelen, kiemgroenten of hennepzaadjes. Deze burger is helemaal allergie vrij, vegetarisch en veganistisch!!  Recept In dinner, lunch Tags Burger,...
Blauwe bessen ciabatta

Blauwe bessen ciabatta

CIABATTA MET BLAUWE BESSEN! Een fris tussendoortje of lunch is deze ciabatta met ricotta en blauwe bessen. Heerlijk om in de zomer van te genieten! Dit is zo snel gemaakt dat het kopen van de ingrediënten in de winkel het meeste werk is! Super voor als je lekker in de...
Bruschetta met tomaat

Bruschetta met tomaat

Als iedereen eens wist hoe goed en gezond een tomaat voor je is….. Tomaten bevatten veel vitamine C, carotenen, vitamine B1, vitamine B2 en vitamine B6 en de mineralen kalium, fosfor en magnesium. Dus als je deze week want minder tijd hebt voor iets gezonds kan...
Vanille koekjes

Vanille koekjes

Deze koekjes zijn HEERLIJK! Erg makkelijk te maken, met dit recept heb je 44 koekjes, daar kan je een lange tijd van genieten. Maar kijk uit want als je 1 koekje eet moet je er meteen meer hebben, zo lekker zijn ze gewoon! Kijk naar het recept en ga ze snel zelf...
Pittig lekker!

Pittig lekker!

HEERLIJKE ZELF GEMAAKTE CHILISAUS VAN EEN JAMIE OLIVER RECEPT! Het eten van pittige gerechten is verslavend als je er eenmaal aan gewend bent. Het stimuleert de warmtezintuigen in de mond en zo krijg je de indruk van hitte. Als reactie hierop wordt er iets in je...
Oosterbeek Beleeft!

Oosterbeek Beleeft!

Oosterbeek beleeft! is een tijdschrift voor en door Oosterbekers! Deze word 3x per jaar uitgegeven en heeft bijna 100 pagina’s. Het magazine staat vol met weetjes, kijkjes achter de schermen en interviews met bekende en minder bekende Oosterbekers, en natuurlijk...
Gerechten lopen niet weg

Gerechten lopen niet weg

IK STA IN DE GELDERLANDER! “Fotografe Janneke Nijland (21) heeft al 1.000 gerechten van topkoks in beeld gebracht. Nog niet zo lang geleden stond Janneke Nijland uit Oosterbeek parttime op de broodafdeling van de Albert Heijn. Inmiddels maakt ze furore als...
Le Cordon Bleu

Le Cordon Bleu

REIZEN VOOR DÉ CURSUS Ik ben een week naar London geweest voor dé food photography and styling cursus van ‘Le Cordon Bleu’. 3 Dagen koken, stylen en fotograferen op een school die wereldwijd bekend is. Wat was dit geweldig, mensen uit Amerika, Japan,...